Ute dag

Idag har jag vart ute med Linda Wester :) Vi va nere i parken med hennes två underbara barn å lekte. Jätte roligt å mysigt. (Måste göras om).
I kväll blir de att vara med Linnea, Daniel och Linda tror ja. Ska bli kul. Men tror jag ska vara nykter men de vet man aldrig i slutändan:D

Hörs
Hejsvejs :)

Sorry

Ja nu va de ju ett tag sen jag skrev igen, är verkligen kass när de gäller uppdatering.

Vad har hänt ?
Ja en hel del faktiskt men inge jag tar på bloggen ;) Håller de för mig själv. :P

Men förbannad på en viss person, men nu är jag trött på de å struntar i allt. Jag visste från början vad jag gav mig in på. Men jag trodde att folk kunde ändra på sig lite, mogna till lite när man är över 20 år, men nej de va för mycket att begära ja. Men men jag har vart ledsen över vad denna personen gjort mot mig så är trött på att vara de, så nu har jag bestämmt mig att de ska vara slut på de nu. Så de så..... Annars ansträngning deluxe för att jag ska ångra mig.
Förtjänar att bli behandlad bättre om jag får säga vad jag tycker. Stått ut med de mesta så är kraftigt trött på de nu... Så fått ut de mesta tror ja. Utan att säga vem de är, får ni gissa själva vem de kan va. hihi. Lycka till ;P


Sen har jag och Sofia reserverat resa till Egypten 4 september:) jippi, Ska bli så gött, då vet man vad man jobbar för under sommaren. :)

Saknar min syster redan ganska mycket faktiskt, fast hon åkte i måndags ;)

De va de ni fick veta så här länge ;)
Hej då :P

Jag i vintras!


RSS 2.0